kolko matrijal tolko ruke ... to tako NE IDE ! plaća se posao koliko vrijedi. Dakle kako sada stvari stoje mene pokrov dođe oko 18.000, grede, rogovi, paropropusne folije i ostalo oko 15.000 i za ruke im dam 15.000 kn i točka i sve je + - 10% mislim oni uleti gazda to je bilo malo više posla aj daj 25.000 i te spike ... mislim lik je dobio posao jer je imao najbolju ponudu a dodatne cifre zahtjevaju REALNA dodatna objašnjenja. Mislim ovaj obrtnik kaj bu i radi, ja sam mu 3 (TRI) puta rekao i pokazao mu neka si on još razmisli i izračuna i on je rekao 2k€ za job ... ok. A poslje je znate jasam se preračunao ili tak neš ... mislim dobi 2200€ max a ostalo njemu na dušu. Mislim nećemo se igrat posla i ciganjenja. To su balkanska posla kolko materijal tolko ruke, pogoditi tip slaganje kompa sa 1 grafičkom i kućištem pa se poslje "sjetiti" joj treba Vam i matična i proc i monitor i ... to sine si sam platiš jel si TI se ZA*EBO kad si pogađao Job. STVARNI svijet funkcionira na principu opravdani troškovi do 10% ostalo sorry sine ti si se zezno. Mislim frend radi ceste i radio je njegov stari neki dio autoputa u Njemačkoj i dao je garanciju 20 godina i sada nakon 18 godina !!! su ga nazvali da su tamo neke rupe na dionici od 300m da to dođe popravit, i naravno o svom trošku. Već mi je lagano muka od ovih balkanštvina, a krivci ste i Vi i ja jer to dopuštamo. Ja sam prestao prije 3 godine, od onda vičem na majstore i psujem na njih i zajebavam do bola jer JA SAM TO PLATIO ! i to će biti kako ja želim a ne kako on zna to napraviti. Mislim sam se hrani, sam se poji i kada mu ispadne šaraf ja mu ga dignem ako se stvarno RASPADAM od dosade ... ako ja uredno plačam odma on uredno radi ...