View Single Post
Staro 19.05.2005., 10:59   #6
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
kolko matrijal tolko ruke ... to tako NE IDE ! plaća se posao koliko vrijedi. Dakle kako sada stvari stoje mene pokrov dođe oko 18.000, grede, rogovi, paropropusne folije i ostalo oko 15.000 i za ruke im dam 15.000 kn i točka i sve je + - 10% mislim oni uleti gazda to je bilo malo više posla aj daj 25.000 i te spike ... mislim lik je dobio posao jer je imao najbolju ponudu a dodatne cifre zahtjevaju REALNA dodatna objašnjenja. Mislim ovaj obrtnik kaj bu i radi, ja sam mu 3 (TRI) puta rekao i pokazao mu neka si on još razmisli i izračuna i on je rekao 2k€ za job ... ok. A poslje je znate jasam se preračunao ili tak neš ... mislim dobi 2200€ max a ostalo njemu na dušu. Mislim nećemo se igrat posla i ciganjenja. To su balkanska posla kolko materijal tolko ruke, pogoditi tip slaganje kompa sa 1 grafičkom i kućištem pa se poslje "sjetiti" joj treba Vam i matična i proc i monitor i ... to sine si sam platiš jel si TI se ZA*EBO kad si pogađao Job. STVARNI svijet funkcionira na principu opravdani troškovi do 10% ostalo sorry sine ti si se zezno. Mislim frend radi ceste i radio je njegov stari neki dio autoputa u Njemačkoj i dao je garanciju 20 godina i sada nakon 18 godina !!! su ga nazvali da su tamo neke rupe na dionici od 300m da to dođe popravit, i naravno o svom trošku. Već mi je lagano muka od ovih balkanštvina, a krivci ste i Vi i ja jer to dopuštamo. Ja sam prestao prije 3 godine, od onda vičem na majstore i psujem na njih i zajebavam do bola jer JA SAM TO PLATIO ! i to će biti kako ja želim a ne kako on zna to napraviti. Mislim sam se hrani, sam se poji i kada mu ispadne šaraf ja mu ga dignem ako se stvarno RASPADAM od dosade ... ako ja uredno plačam odma on uredno radi ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote