Jučer prešao igru napokon, stvarno je dosta trajala, main + svi side questovi osim jednog undiscovered za kojeg nemam pojma di je. Odlična igra, zanimljiva kao što je i jedinica bila, ali kao što je i prije napisano, ima nekih stvari koje su me živcirale.
Inventory zna biti nepregledan i malo izbugiran kad hoćeš zamijeniti oružje ili kad dropaš nešto pa te baci na vrh stranice pa moraš skrolat. Nije to toliki problem, ali kad se stalno nešto loota i uspoređuješ oružja, počne te sve više živcirati.
Također, neznam jeli to tako svima ili samo meni, ali naranđasto oružje sam dobio tek na kraju kad sam ubio zadnjeg bossa iliti praktički završio igru, što bi značilo da će mi to oružje biti korisno jedino ako ponovo krenem prelaziti igru na TVH težini i to mi nema smisla. Što je još bolje, oružje koje sam dobio je neki shotgun koji i nije toliko "strašan", imao sam i boljih tijekom prelaska.
Sam balans oružja i mobova je isto čudan kako je netko prije napisao, u jednom trenutku headshotaš likove, radiš one shot killove, a na sljedećem levelu za iste te ti treba tri-četiri HS-a. I također, zadnjeg Bossa sam prešao puno lakše nego što sam očekivao, bilo je nekih side questova sa badass mobovima i bossevima gdje sam izginuo više puta dok ih nisam prešao, a zadnjeg bossa riješio iz prve.
Mislim, to su neke sitnice koje su malo smetale ali nisu pokvarile sveukupan dojam, a to je da igra kao nastavak nije podbacila. Ima puno zanimljivih stvari i dijalogova, a grafika je takva kakva je, tako da nisu mogli napraviti ništa pretjerano bolje od jedinice.
Ako budem krenuo na True Vault Hunter, to ću probat onda u co-opu da bude malo zanimljivije, jer mi se neda opet sve sam ponavljati.