Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 05.10.2012., 13:12   #4248
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
@ DrKanđa: Interpol ti je sve rekao. Četiri i pol puta sam prešao D3, nisam ga taknuo tri tjedna, pa me zanimalo da li su nešto poboljšali ili dodali neki novi sadržaj. Čitam zadnjih par stranica threada i onda naletim na tvoj post. Vidim tvoju razinu pismenosti (ponovo, NHF, ali č i ć se uče u osnovnoj školi, zajedno sa interpunkcijama, a njihovo korištenje nije da bi te netko tlačio nego da jasnije preneseš poruku onom tko troši svoje vrijeme da čita tvoju misao), vidim tvoju razinu oduševljenja igrom i u glavi mi se stvara stereotipna slika Amera.

Poanta mog posta je da sam odustao od D3 jer nema novog sadržaja, samo ponavljanje istih instanci unedogled. Pazi, ovo je igra koja se svodi na efikasno farmanje!? Sada već imam sliku onog istog Amera koji sjedi sa škarniclom kovanica ispred slot machine-a cijeli dan u nadi da će dobiti jack-pot, a na kraju dana je samo siromašniji za škarnicl kovanica, deblji koju kilu i dodatno zaglupljen od cjelodnevnog repetitivnog ponavljanja iste stvari.

Gdje je tu priča, gdje je neki mentalni napor, kvragu, gdje je ZABAVA!? A još nisam se ni taknuo AH i posebno RMAH koji smatram klaonicom svega što IGRA treba predstavljati.

@Magare: Ma znam da se da zaraditi koji EUR, ali opet...za to imam POSAO, ne IGRU.

Zadnje izmijenjeno od: Garro. 05.10.2012. u 13:18.
Garro je offline   Reply With Quote