View Single Post
Staro 05.10.2012., 11:40   #4457
Neo2001
Premium

Neo2001's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
igubio sam račun i što sad, a garancija još vrijedi

Ja se ispričavam unaprijed administratorima ako to nije pravo mjesto za ovu temu, ali zbilja ne znam kam da je 'pametnije' stavim...

Uglavnom, nažalost otišao mi je hard disk. E sad, prevrno sam sve živo i neživo i nažalost ne mogu naći taj famozni račun. Zovem u dućan u kojem sam kupio disk (ADM) i 'lik' mi mrtav hladan veli bez računa ništa...

Ok sve je meni jasno, ali ja sigurno nisam prvi kojem se to desilo, a bome niti zadnji, stoga moje pitanje glasi, što mi je činiti? Ima li uopće neko 'rješenje' za mene. Mislim, gotovo sam 100% siguran da je garancija još vrijedi, imam naime Seagate hdd i ako se ne varam svi su imali (možda i još imaju) 5 godina garancije...

Naime još je jedna 'stavka' tu bitna, ADM (nije da ih reklamiram) je u to vrijeme stavljao 'svoje' naljepnice na hdd, na kojima se jasno vidi točno dan kada je disk kupljen, konkretno 10.3.2008, znači 'lik' mi je, vjerujem da je htio, mogao reći, ok, dođite do nas, imate (barem) datum kupnje, i dat ćemo vam kopiju računa, ili ??
Neo2001 je offline   Reply With Quote