Postavio sam pitanje koji monitor kupiti na forumu,jel mi je bilo hitno,mislio sam da cu kupiti monitor odmah dan nakon sto je moj krepao,pa nisam imao vremena za istrazivanje.Ali igrom slucaja moram se strpiti neki tjedan dva.... Dosada sam imao Samsung 930BF,kupio sam ga dana kad je dosao u Vemil,i nazalost elektronika je krepala u njemu... Naravno kako to nisam ocekivao,nisam se u zadnje 4-5 godina uopce informirao o LCDima. Pa sam se natjerao da procitam prijedloge o 22",23",24",i iz svega toga sam zakljucio da mi je najisplativije kupiti LG IPS231IP-BN ili Dell U2312HM IPS,jel mi je buđet max 1500 kn. LCD ce se koristiti iskljucivo za igrice,jel za filmove imam 32" LCD tv spojen na komp. Od vas bi sada samo trazio da mi kazete,koji od ta dva je bolji za igrice,jel se ja nikako nemogu odluciti,a i procitao sam toliko postova da sam sve pobrkao,osim ta dva modela XD. Znam da nakon samsunga ce mi bilo koji biti odlican,ali to je nesto sto kad kupim,drzim dok ne krepa.. Sry na poduljem postu