Hvala vam svima na odgovorima..
evo da kazem sta sam radila i uradila:
Scavangerom vec dan i po polako vadi izgubljene filove sa jedne storage particije..za sad je izvuko pola ..tj..oko 25 gb..
a druga storage part.cijela spasena.
e sad..onaj moj problem sto sam ostavila na desku dva bitna foldera sa image filovima..znaaam...da se to nikad ne radi..i naravno da nikad ne ostavljam nista na C particiju.al to je bilo dan prije ..nesto sam photoshopirala..i planirala brisat visak i spremit u storage..al eto..nisam..
disk kad stavim u citac..ocitava mi c particiju ..tj ovu gdje je bio wind 7..i vidi se da je tu instalacija i sve..al kad odem na desk : prazan. to mi je cudno jer ocitava sve osim podataka s deska.
pomislila sam i ja na particijske tabele..al evo sad je ovako..
na lap sam u meduvremenu stavila blank new disk..i nanovo instalirala OS..a podaci ..nadam se da cu izvuc jos ono sto je ostalo..ah..nadam se..eto.
i jos nesto ..kasnije sam se sjetila..da sam imala oduvjek kav..i nedavno..ne znam zasto..da probam samo sam stavila neki i ne znam mu ime ..antivirus...glava pande ikona..

...e sad..jelmoguce da je virus nesto ..ne znam. ne znam jer nikad nisam imala prije virus u komp..
jos jednom hvala vam svima..