Citiraj:
Autor Zvone2772
Meni je ovo puno intersantnije za do 2000 kn.
Dual core A9, Mali 400 quad, giga rama, 1280x800 na 10 inča IPSu...i Jelly Bean?
Prema tome Prestigiov 5197 ultra izgleda kao kanta, ali uskoro će i oni takvo što predstaviti. Bar su se na facebooku pohvalili.
|
je, izgleda dobro. na YT su se pojavila 4 videa (na nizozemskom) i sve skupa ne izgleda loše. no, mene brine PoV povijest sa ne tako dobrim ekranima. pa da nisu nastavili i sa ovim modelom. a od prestigia ne bih očekivao previše pogotovo što su postali sa zadnjim modelima jako skupi za ono što nude.
što se hardveraja tiče, ako se ne misli nešto puno igrati, mislim da bi mogao biti povoljna kupnja.
Citiraj:
Autor -POP-
Onda jednostavno, šta uzeti do 1000KN polovno?! Kao što sam rekao, prioritet je auto i multimedija. Iskreno, mislim da tu ne mogu previše pogriješiti.
|
pop, zašto polovno? ako ti je 7" dovoljno, a očito je, jer si gledao s7, onda imaš ove male prestigie 3370 i 3270, ako se ne varam, modeli ultra i prime (oba ispod 1000). čak se pojavio i vivaxov tablet, oko 1000, ali izgleda da će ostati na starom, 2.3 androidu, što je za 512mb rama optimum.