View Single Post
Staro 19.05.2005., 02:06   #1
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Question Koje droge koriste zidari i ostali majstori

Mislim jesmo mi nakupina maloumnika i nepismenih majmuna kada dopuštamo da zidari tesari naplačju "basnosnovne" cifre za običan fizički rad ??? Ono u promjeni sam krova i tražim okolo majstore i svi mi imaju neku spiku pa to Vam je koliko matrijal pa si računajte toliko i ruke ... mislim likovi bubaju po 40 - 60.000 kn za 10 dana posla !!! mislim ono njih 4 bi 10.000kn po glavi za fizikaliju od 10 dana u državi u kojoj ne radi 50% radno sposobnog stanovništa i u kojoj ljudi po bolnicama sa doktoratima rade za 5 - 6.000kn mjesečno a 60% ljudi radi za ispod 5.000 kn mjesečno. Ma NE DAM im tolko ... već sam planirao "uvest" bosance, srbe, bugare, rumunje, ukrajinke da mi to naprave za normalne novce mislim pa su se pojavili pametni i razumni zagorci za nekih 2.000€ da će to napraviti ... i to toliko i vrijedi ... 10 dana posla da se skine cjelokupni krov i da se napravi i stavi novi. Mislim to je polsa ? da 10 dana ... i to tolko dođe ... mislim fore su im jače ... pa mogao bi i ja spikom 10.000 kn vam je komp i meni 10.000 kn da ga pošarafam i instaliram programe, pa to vam je posla ... daj moim te ćime se oni drogiraju ... pa saborski zastupnici rade za kikiriki u odnosu na njih, a mi smo kreteni koji su završli 1-2 faxa, magistrirali ili doktorirali pa radimo za 5 - 10.000 mjesec dana kada ovi traže za 10 dana 10.000 i više kuna ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote