Hvala svima još jednom, već imam 48 ispunjenih u ovih sat-dva! Samo što su svi muški

Pitanja su štura jer su namijenjena i onima koji se ne kuže baš u računala, pa su mi bila glupa pitanja o DPI-ima itd.. trackpoint i sketchpad nisam ipak stavio.. bitno da je prof. potvrdila da je anketa ok i to je to.. kažem, ovo je samo proforma da završim s faxom, a rad je općenito o miševima, pa ću napisati malo o povijesti, napravit neki teardown, opisat malo druge pokazne uređaje.. ništa zahtjevno.. sam za sebe kažem da imam vj. najgluplji rad na faxu (informatičkom), ali godinama je splasnulo zanimanje za struku pa sam uzeo nešto bezveze nabrzinu.. super mi je što je već toliki broj recimo ”stručnih” ljudi riješilo anketu na ovom forumu, pa ću vam okačit rezultate prije nego pošaljem curi anketu, a ona je okači na fejs pa da vidimo šta kaže ženski dio publike koje računalo koriste za fejs i slike i ne razumiju šta će im podloga za miš kad radi tako-ionako, a spojen je na računalo a ne na neki usb ili playstation 2 (ps2)..

Ajme ovako kad pišem o miševima, dođe mi suza na oko kad se sjetim da sam prodao svoj G700..