Sam kabel od HDD-a ili od floppy diska nisi sigurno mogao ugurati unutra, osim modifikacijom konektora. Inače zapikneš HD audio kabel (koji dolazi sa prednjeg, gornjeg panela na kučištu) u karticu, nemožeš pogriješiti jer samo na jedan način može sjesti u konektor. Upikneš samo jedan kabel, na kojem piše HD audio, netreba ti biti onaj sekundarni uštekan. Inače kod instalacije sam uvijek birao HD audio. Sama zvučna bi trebala raditi od prve sa dobro instaliranim Asusovim driverima, jedino ak nisi probao instalirati modificirane drivere jer je onda već problem instalirati Asusove bez dobro unistaliranih prethodnih. Kod prebacivanja na front panel, nije slučaj kao kod Realteka da ti sam prebacuje kad uštekaš slušalice nego treba ručno prebaciti u Control Panelu od Asus Xonar DG kartice. Malo je to iritanto u početku ali s vremenom se privikneš. U krajnjem slučaju ak si uspio spržiti karticu, ljepo ju reklamiraj kao neispravnu i dobit ćeš drugu.
Edit:
Provjeri dal ti je dobro kartica sijela u PCI utor, jer ju onda nemože prepoznati kao ispravni hardware.
Svi noviji Windowsi od 98 pa na dalje netrebaju onaj mali kabel za prijenos zvuka koji povezuje zvučnu karticu i dvd pržilicu.