Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 04.10.2012., 11:00   #4218
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor DrKanđa Pregled postova
Pozdrav svima,evo da se i ja malo uključim, ovo je moj "MONK" sa kojim igram i imam Movement Speed 34% na njemu i slažem se da je bitna brzina farmanja i prolaza kroz level jer automatski a isto i logički je da ti je drop puno veči !
Sav drop je rendom tako da što više puta prođeš na dan level , nije bitno koji si si zadao , dali neki brzi ili kompletni Act 2,3 ili 4 veča ti je šansa za bolji item ili čak legendarni drop !
Meni svakih otprilike 3 h padne Legen. item, skoro , kažem skoro jer se zna desit da mi ni u tih 3 sata nekad ne padne ali u večini slučajeve se desi.
Sve je u brzini i koliko dugo zaredom možeš igrat , mislim u što dužem komadu !
Ali kažem, nekad se desi kao neki dan da sam igrao cijeli dan i nije mi palo ništa od legendarnih .
Imam Paragon level 56 i drop svih itema mi se dosta povečao , pogotovo Legendarnih a i Lvl. 62 i 63 .
Za one koji igraju sa Monkom imam savijet da se ne zamaraju previše sa velikim All Ress. ili LoHom , ja na sebi imam 453 loha i 623 Ress. i na nekakvoj sam granici minimuma sa time i vjerujte mi igram bez problema u smislu da cijeli Act 3 poginem max. 3 do 6 puta s time da ga proletim u sat i 45 do 55 minuta, nekad i brže ovisi što kupim sa poda, samo napominjem imam veliki Dps , između 100 i 1o3 tisuče , ovisi koji Bracer nosim !

http://eu.battle.net/d3/en/profile/D.../hero/13332803

to je to )). Ubi ti prije njih nego oni dođu uopće do tebe
klem je offline   Reply With Quote