View Single Post
Staro 04.10.2012., 01:37   #1324
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor M.U.P. Pregled postova
uvjeren da signalizacija ukoliko se ostaje na glavnoj cesti nije obavezna
i masa je ovakvih instruktora po sisku. ima i kod nas ovakvo jedno vrlo zanimljivo (oni koji poznaju sisak barem malo vise, u zeljezaru kada se ulazi od strane petrinje, izmedu bivseg spartaka i placa), ja obavezno dajem zmigavac bio na glavnoj cesti (koja skrece), ili dolazio sa suprotne pa ulazio na glavnu.

dok masa ljudi ne daje (sto vidis ocima i moras stati, iako nisi uopce trebao stati jer bi se promet odvijao 5/5) zmigavac, sto sam se neugodno iznenadio na mog staroga. jer eto, i on je jedan takav, kojem je tlaka palit zmigavac, jer je on na glavnoj cesti...........

nego, kada vec pricate, ono sto je meni postalo iznimno iritantno u zadnje vrijeme su ljudi kojima je tesko upaliti svijetla. jebo vas usteda i jebena svijetla, palite ih! danas nije toliko bilo tmurno, ali jucer i prekjucer jest, i cmoljila kisa i inace nemas preglednost kako treba, cak se i neka izmaglica znala pojavit, ne - kreteni voze sa ugasenim svijetlima. cak i pred mrak, upaljena gradska rasvjeta (danas nesto ranije se upalila), blendam i gasim svijetla dvojici kretena sto su mi u susret isla.

stvarno, na ta svijetla gubim zivce i jednostavno ne mogu vjerovati da je toliko tesko sjesti, upaliti vozilo, upaliti svijetla i otici u PM. bas ces puno ustediti na tim svijetlima sto su upaljena, posto mi je to jedini logicki razlog zasto ih ljudi odbijaju paliti. jedva cekam zakon, ma derao bi odmah od prvog dana i vise od 300 kuna, bez opominjanja dok se ljudi naviknu...........

palite svijetla!

Burko je offline   Reply With Quote