citanje rasprava na forumima = otici nasmijan na spavanje..
neda mi se quoteat nit odgovarat pojedincima kojima su ocito pms dani, al - pa daj ovo je presmijeno.. pa kako se netko moze toliko nervirat u raspravi, toliko da mu svaka druga psovka? urnebes..
ja cu prvi priznat da sam do pred 5 min bio uvjeren da signalizacija ukoliko se ostaje na glavnoj cesti nije obavezna (imam "ispriku" sto me tako naucio instruktor, praksa u prometu i opca logika)..
sto se tice svakodneve voznje i kulture u prometu, ne mjenja mi nista, jer ionako te situacije nisu dovoljno ceste da bi bile rutina i vecinom ovise o situaciju i pregledu ostalih sudionika u prometu.. al me zanimalo sa zakonske strane i thx na definiranju..
na kraju dana ponasanje u prometu se nazalost ne svodi na pridrzavanje propisa, vec vecinom na rezimiranju situacije i uocavanju rizicnih sudionika u prometu = nekulturnih vozaca u ovom ili onom smislu.. moze se povuc paralela i sa sudionicima na forumskim raspravama koji ce izgubit strpljenje i pocet ubacivat psovke ocekujuci valjda da tada poanta dobija x2 tezinu, ne shvacajuci da raspravljaju sa stvarnim osobama sa kojima si in rl sigurno ne bi dozvolili toliku slobodu..
tema je korisna i zahvala onima koji su bili u pravu..