Dođi malo u Slavoniju da te provozam tim "raskrižjima", pa ćeš vidjeti o čemu pričam.
Ne treba netko čitati moje misli (ne ću te okarakterizitlrati da ne dobijem ban), ali ti očito imaš problema. Za tebe bi najbolje bilo da ima neki žmigavac za ravno. Pa na čemu si ti?

Ideš ravno i ne daješ žmigavac. Ja sam pod dojmom da ne treba. Ako i za to treba davati nekakav imaginaran žmigavac za tebe i tebi slične, jebga nemam ga.
Ponavljam, provozaj se slavonijom i sve će ti biti jasno.
Napisao sam da me ženska udarila dok sam stajao na semaforu i to mi je jedini incident u 15 godina vožnje. Znam prepoznat balvane po cesti pa zato nemam problema. Pogotovo takve kojima moraš eksplicite objasniti da ideš svojim (glavnim) putem.
Post se odnosi na nexa, da ne bude zabune. Na prethodnom, da idem desno kao na slici, ne bih dao žmigavac. Dao bih ga da idem ravno jer se iskljućujem sa glavne ceste. Krivite mene ili instruktora, al svi znaju kuda idem.
Mislim da su cijelu ovu raspravu zakuhali instruktori i ispitivači, koji svaki tumači zakon po svome.
Ponavljam, dajem žmigavac za svaki slučaj i ne ugrožavam nikoga. A za napadanje mog iskustva i ponašanja u prometu, odi ti meni lijepo u ****** nex.