View Single Post
Staro 03.10.2012., 23:44   #1313
nex
Premium

nex's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Ja ne bih htio biti u tom busu, predvidjam gadan karambol kad neki forumasi s ovog topica krenu to rjesavat.

Citiraj:
Vjerujem da će hrpa past ovdje
http://www.sigurno-voziti.net/testov..._zm_raskr.html
Sto nekome stvarno treba ovakav test? Oh, wait...

Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
jedino bi naglasio, da bude jasnije je to da oba znaka znače isto (propuštanje uz ne nužno stajanje za trokut; i propustiti i stati na stop u trajanju minimalno 3 sec.)
Naravno, jednake su vaznosti.

Citiraj:
sretno i sve najbolje svima !
Ti si ocito bolja osoba od mene. Ja ovima koji su ocita opasnost na cesti zelim da se skrse negdje prije nego ja imam nesrecu da mene skrse na nekom raskrizju.

Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
JA dajem žmigavac, al samo zbog balvana koji ne kuže šta ja mislim napraviti.
Naravno da su balvani. Tko ih jebe sto ne mogu citati misli pa se oslanjaju na takve gluposti kao sto su pokazivaci smjera.

Hm, pokazivaci smjera. Bas se pitam cemu bi to moglo sluziti.... ne, iz naziva bas nista ne mogu zakljuciti.

Citiraj:
Groblja su puna onih koji su u pravu .
A tamo su ih spremili takvi poput tebe.

Citiraj:
Kad ideš ravno, dužan si dati lijevi žmigavac jer zapravo skrećeš lijevo.
?

Citiraj:
To što je cesta fizički lijevo, nema nikakve veze niti doticaja sa pravilima i zakonima.
??

Citiraj:
Zakon ju vidi kao ravnu cestu i gotovo. Onu ravnu vidi kao skretanje i tamo treba dati žmigavac.
???

Mislim da je suvisno pitati tko ti je dao vozacku. Prikladnije pitanje bi bilo kako si uopce prosao lijecnicki.

Citiraj:
ali ja svoj život (i život svoje obitelji) stavljam ispred svih pravila i zakona. ja ću nekog istjerat s ceste, ako to znači da će mi žena preživjeti. Nema boga da me natjeda da poštujem pravila i pustim da mi žena strada.
Ti sam si najvise ugrozavas obitelj svojim nepoznavanjem pravila. Bolje im je da pjesace nego da ih ti vozis.
nex je offline   Reply With Quote