View Single Post
Staro 03.10.2012., 18:14   #1304
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Nemam sad vremena istraživati zakone, a i na mobitelu sam, pa me nemojte popljuvat odmah. Malo ste mi kontradiktorni. Zašto bih ja obavještavao nekog da ne namjeravam skrenuti? Onaj znak sa nastavljanjem glavne na lijevo je t raskrižje sa razlomljenim t .
Ne mijenja se smjer kretanja. Onaj, tko smatra da se mijenja smjer kretanja, vjerojatno u petrijevcima non-stop daje žmigavce dok prolazi selom. Smiješno. Trebali bi onda i u kružnom toku stalno imati lijevi žmigavac, jer non-stop "mijenjaš smjer".
Meni zvuči glupo dok pišem ovo i nije mi jasno kako nekom to može imati smisla. Savršen primjer je ulaz u Črnkovce od strane Osijeka. Lokalci znaju da se tu ne daje žmigavac. Jako puno takvih "raskrižja" uopće nije označeno propisno. Tu nije kriv vozač, ali po slijepom pračenju zakona, ja bih trebao stati na otvorenoj cesti da bi pustio baju sa sporedne jer nema znaka nikakvog.
Mislim, treba poštivati zakon, ali nije uvijek sve označeno u skladu sa zakonom. Da ne spominjem kako neki zakoni imaju smisla za popi**it.