View Single Post
Staro 03.10.2012., 15:02   #52
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Evo da vas pitam jedno pitanje Naime imam problema s paljenjem kompa. Konfa je pod moj komp.

Dakle zadnja tri dana jedva upalim komp. Mislio sam da je do napajanja pa je sad BS II 500W napajanje ali izgleda da nije. CMOS baterija je isto ok (nova stavljenja). Ostaju mi za kandidate matična i memorija. A situacija je sljedeća : dakle radim na njemu normalno, zgasim ga, pokušam opet upaliti odmah ili za sat-dva-tri-pet-nije važno i onda imam jedan od dva scenarija :
1) - Lagano se zavrte ventovi (čisto da rade) i to je to od paljenja. Nikakav beep ni ništa
2) - Zalaufaju se svi ventovi ali onda kao da ga nešto zakoči pa se "restartira" pa opet zalaufa pa opet restartira i tako u krug. Isto ne stigne do prvog beepa, a ni ne boota uopće. Ovaj drugi način nerada mi je u 10% slučajeva kad ne pali (dakle prvi način je češći).

Inače kad ga se ostavi bez struje (prekidač na napajanju) kojih par minuta onda sasvim normalno beepne i upali se. Mogu igrati BFBC II do mile volje i raditi što god do mile volje kad ga uspijem upaliti. Nije da se pod opterećenjem sruši ili pregrijava.
Red Dwarf je offline   Reply With Quote