View Single Post
Staro 12.02.2002., 19:15   #2
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
ajde da ti kazem za prvo.........
SM56 ima zanimljivu manu da se u slucaju nekog jaceg ili potpunog opterecenja systema odjednom polu-disconnecta (neznam kako bi to drugacije nazvao) te da opet iako bez prekida veze pocme petljati te se ponovno spaja (sto ISpovi redovno i biljeze kao novo spajanje korisnika,vidio sam na ispisu od net4u-a).To taje od par sekundi do minute (ako predje minutu veza puca za prave,dakle skljoc i reconnect)........
ali opet u drugu ruku zna se desiti ako samo pokrenes nesto od multimedijalnog sadrzaja.....
iako sam mozgo palo mi na pamet samo to da obicno comunikacijski port dobije jednak IRQ kao i zvucna te se mogu mozda medjusobno ometati (odatle i povezanost glazbe i filmova s modemom i njegovim sranjima) ali naravno,kao laik u "mracnim dubinama PCa" to mozda nema nikakve veze...................
mozda kad bi se jednom ili drugom dao za stalno neki IRQ koji nekoristi nijedna druga komponenta bi bilo sve u redu.............ma neznam.......dajte nek neko ko se razumije u to probavi ovo sto sam napisao i kaze jel ima sta u tome
greg SE je offline   Reply With Quote