View Single Post
Staro 03.10.2012., 02:53   #410
poker
Premium
Moj komp

poker's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
slažem se s xulos 300kn za odabir conf. sastavljanje ,test,inst. winsa+office+antivirus+svi driveri i updatei+2-3 igre i neki sitni programi te kompletan napravljen update winsa i office
Ali kako konju objasniti da djetelina i triticale nisu isto i nemaju isto cijenu pa im je i 100 a kamoli 300 kuna puno a ja onda samo lagano im priopčim da odjebu u skokovima i format c pa se ti brate jebi
A još jači su mi mulci koji kažu imam ja lika koji to radi za 100kn pa me zovu za 2 tjedna da im komp ne radi a lik laganica clon winsa pa se ti brate zajebavaj i normale se ne javlja na mobitel .E takvima uzmem mjeru da se sve puši pa se ti brate pravi pametan ide dupla doza + spašavanje podataka s diska cca100 EURA
jes da ima posla ali ga i naplatim pa ti drugi put omalovažavaj tuđe znanje i trud i što je najzanimljivije poslije me cijene i gledaju ko boga ono sretnemo se u gradu ajd lega na cugu i onda priča svojim legama da sam ja neki guru iz informatike a ja ga gledam i mislim si : jesi li ti to tako normalno lud i glup ili uzimaš neku terapiju da malo pojačaš ???
poker je offline