Citiraj:
Autor antrax
a to, naravno, jedini su zaheb crte koje su crtane na taj nacin. Al to svjesno preuzimas rizik. Iako da se vozi kako bi se trebalo, odnosno da se vanjska traka koristi samo za izlazak bi se i ovo uvijek moglo,
|
Ako "svjesno preuzmeš rizik", znači da si svjestan kako činiš prekršaj. I ne vidim po čemu "bi trebalo" koristiti vanjsku traku samo za izlazak.
Citiraj:
Autor panoramix
Vi pravnici ( bez uvrede  ) zaista ponekad ne vidite dalje od nosa (zakona).
Nije na konkretnom toku problem isključivo u nepoznavanju propisa.
Rotor je tehnički riješen onako kako je iz fotelje zamislio neki projektant, ne predvidjevši unaprijed ( a to mu je dio struke ) kako će to u praksi funkcionirati.
|
Isključivi je problem nepoznavanje propisa. Ako ih poznaješ, nemaš nikakvih problema. I taj rotor bi mogao savršeno funkcionirati kad ne bi bilo ljudi koji su zbunjeni samim tim kad vide kružni tok.
Citiraj:
Autor panoramix
Jednako je tako neki uvaženi arhitekt projektirao rasvjetno tijelo iznad sredine silaznih stepenica u mojem bivšem stanu u Dugavama. Stan je bio dvoetažni sa 14 stepenica kojima se silazilo u stan, kat niže.
Da bi se promijenila žarulja morali smo zajednički za cijelu zgradu nabaviti drvene ljestve kojima smo jedan krak prikratili za skoro metar.
|
Je, čuo sam za to, odvalio sam.