View Single Post
Staro 02.10.2012., 03:16   #1236
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Da, ne vidim razliku između kružnog toka i T križanja. Isti qurac.
Ne vidiš nikakvu razliku između običnog raskrižja i raskrižja s kružnim tokom prometa? Daj molim te... Što pokušavaš dokazat s tim izjavama? Da ne znaš razlikovat geometrijske oblike, da imaš problema s razumijevanjem prometa, imaš neke druge smetnje?

Kao što rekoh ranije, i ovo je zadnji put da ponavljam, javi se nekoj stručnoj osobi, ja ti ne mogu pomoći.

Citiraj:
Slobodno se prijaviš Toru da bi htio bit lektor ovog foruma.
To je full time job. Nemam toliko slobodnog vremena.

Citiraj:
Svako normalan zna na što se misli. Samo tebi smeta. I kakve realne razlike ima ako nazovem kružni tok cestom koja ide u krug i na koju se spajaju druge ceste umjesto da je nazovem križanjem s kružnim tokom prometa? Hoće li vrijedit druga pravila za vožnju njome? Mislim da neće, a ti provjeri.
Ako kružni tok nije raskrižje nego cesta, reci mi onda je li kružni tok državna cesta, županijska cesta, autocesta, cesta namijenjena isključivo za promet motornih vozila ili možda brza cesta? Koja je to vrsta ceste ako se nalazi između državne i županijske ceste? I kojim točno zakonom je uređena cesta kružni tok?

Citiraj:
Meni govoriš da sam zbunjen? Daj se odluči. Te možemo ga zvat kak hoćemo, te nemreš to zvat kak hoćeš... Jedina zbunjola ovdje si ti.
"Kružni tok" u tvojoj glavi može biti svašta, jer po zakonu ne postoji, ali raskrižje s kružnim tokom prometa ne može biti "kružni tok" tj. može ako se svi sudionici rasprave unaprijed dogovore da će raskrižje s kružnim tokom prometa zvati "kružni tok".

Citiraj:
Članak 73. Pa ti čitaj. I gle čuda, piše baš ono što si me quotao. Spominje se raskrižje s kružnim tokom prometa. Al ako nekom normalnom kažeš i kružni tok, shvatit će na što misliš.
Neki ljudi ovdje tvrde da je "kružni tok" citiram "cesta koja ide u krug", a ne raskrižje s kružnim tokom prometa.
Hoćeš reći da ti ljudi nisu normalni, tj. da su oni zapravao "mala djeca, psi i mačke", a ne normalni ljudi?

Citiraj:
Da, ne daješ lijevi žmigavac zato što nemreš ić lijevo u kružnom toku.
Pa naravno. To je jedna od banalnih razlika između raskrižja s kružnim tokom prometa i "T" raskrižja.
Znači ti tvrdiš da postoje razlike, ali da ih ne vidiš. Pa kako onda znaš da postoje? Nema smisla.

Citiraj:
Isti qurac kao da voziš jednosmjernom cestom na kojoj je hrpa sporednih cesti s desne strane na koje može skrenut a i iz njih se može skrenut na tu jednosmjernu. Jel ima razlike u vožnji tom cestom ili u vožnji kružnim tokom? Joj pardon, u vožnji raskrižjem s kružnim tokom prometa.
Naravno da ima razlike. Da ne postoji razlika između jednosmjerne ceste i raskrižja s kružnim tokom prometa ne bi imali jedno od to dvoje. Oboje bi se zvalo jednosmjerna cesta, tj. sve troje bi se možda zvalo "T" raskrižje.

T raskrižje = raskrižje s kružnim tokom prometa = jednosmjerna cesta? LOL
Na čemu si ti?
  Reply With Quote