Nedavno sam kupio Toshibu Satellite L870-11W,LED Backlight TruBrite (1600x900) TFT, Core i5 Mobile 2450M, DDR3 8GB, DVD Super Multi, AMD Radeon HD 7670M 2GB, Wi-Fi, BT, 750GB HDD, Web Cam, HDMI.
S laptopom sam prezadovoljan! Uistinu brz,tih i bez problema moze pokretati zahtjevnije igre (naravno ne sad na extra detaljima) Dvoumio sam se ocu li ga uzeti jer mu je cijena u svim ducanima uistinu visoka ali sam naisao na nekakvu web shop stranicu imena SuperNet. platio sam ga 5400 kn kod njih. Platio sam pouzecem, laptop mi na adresu dosao i sve super. Baterija pri igranju traje oko 1h i 30 min, a s gledanjem filmova oko 2 h. U stanju mirovanja baterija traje 3 h i 15 min. S toga ako netko ima potrebu imati laptop za gledanje filmova preko velikih ekrana, igranja zahtjevnijih igara idr. Definitivno preporucujem ovaj laptop. Coconut ono sto si rekao za graficku kod toshibe sto ima onaj bug, za sad ga ne zamjecujem

temperatura proc pod opterecenjem dolazi do nekih 55-60 stupnjeva, a temp grafike od 52-57 stupnjeva s tim da laptop stoji na stolu zaklopljen i prikljucen na ekran i ispod laptopa mi je stalak s ventilatorom od Thermaltakea LifeCool