Citiraj:
Autor Overclock
@robert7
Ajmo ovako, mi se ne razumijemo uopce, ti objasnjavas znak a ja funkciju petlje koju predstavlja. Ako u kruznom toku postoji pravilo desnoga, a tu mnogi tvrde da ima i toga jer zakon to ne porice, i ja tu kazem u redu, zakon je zakon, logika tu nema veze s icim.
Primjer: u kruzni tog s 3 kraka, dolazi 20 vozila istovremeno na svakom ulazu, oni koji udju moraju pustiti desnoga i sve zele van bas na drugi izlaz. Nastaje krkljanac, niko nemre nutra ni van, kakve to veze onda ima sa tokom?
|
Stvarno imaš problema sa shavaćanjem.
Kružni tok je cesta koja ide u krug i ima n raskrižja.
Regulacija
svakog od tih raskrižja je priča za sebe i radi se zasebno o mjerenjima prometa. Stoga možeš imati u istom kružnom toku n načina rješavanja problema - primjer onaj u Zagrebu kod Zapruđa, nekad si u toku i imaš prednost, nekad nemaš.
No iz ne znam kojih razloga ekipa mistificira kružni tok (gluposti tipa ako si u njemu imaš prednost, možeš izaći iz bilo koje trake, moraš davati lijevi pokazivač smjera, na prvom izlazu iz desne trake moraš van) i pokazuje apsolutno nepoznavanje elementarnih prometnih pravila.