View Single Post
Staro 01.10.2012., 12:11   #1556
Misfit
Doesn't Know Faces
Moj komp

Misfit's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Pozdrav!
Treba mi konfiguracija bez monitora za cca 3000 kn (100-200 kn +- nije problem ako će konkretno doprinijeti kvaliteti konfiguracije).
Služila bi za gledanje filmova, surfanje, rad u Officeu, Photoshopu, otvaranje notepada i recycle bina. Nisam gamer, igrice slabo igram, ali ne bi bilo zgorega da se na njemu može odigrati i koja manje zahtjevna igrica, zlu ne trebalo. Dakle, što se grafike tiče, primarno mi je da mogu smoothly gledati filmove visoke rezolucije, bez ikakavih trzanja i zastajkivanja kod brzih akcijskih scena. Monitor koji posjedujem je 22" Samsung SM 2232 BW.
Bilo bi poželjno da hard disk bude malo veći (1TB), kućište crno i oku lijepo, te da komp bude što tiši jer je prostorija u kojoj bi bio dosta akustična.
I za kraj, htio bih na kompu imati Windows 7 Premium, ali pošto ih nemam kod kuće (ni original ni spržene), a niti ih imam gdje nabaviti, a također nemam baš ni love za kupovanje originalnih Windowsa, zanima me je li izvedivo i kako da mi u dućanu u kojem kupim konfiguraciju instaliraju Windowse 7 bez kupovanja originalnog programa. Znam da to nije baš najlegalnije, pa taj odgovor/savjet može ići i na PM.
Hvala.
Misfit je offline   Reply With Quote