View Single Post
Staro 30.09.2012., 22:02   #1141
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Kakva svađa? Zoveš policiju ako te skrši i točka.
Pa nije me skršila, napisao sam skoro. Al mi je počela skidat sve po spisku, te je meni tlak skočio na 1000 pa sam stao da popričamo. Al glupači se nije dalo objasnit.
Isto slučaj s trebicom, vozim se sveticama u smjeru juga, i taman poslije ekonomskog faksa, dvije trake se stapaju u jednu. I ja u desnoj koja je glavna, a treba u lijevoj koja se stapa u moju. I ona piči, al pičim i ja. Taman mi stari zgulio zadnja lijeva vrata, pa ak me treba zakači da riješim to. I na koncu treba ipak zakoči uz trubljenje i mahanje itd. No stavim je na ignore listu i stanem na crvenom na križanju s novom branimirovom. I evo ti trebe, izlazi i dolazi do mog auta. Ja ne vjerujem, treba počela da kak se ja vozim. Ja ju gledam, stara mi u autu pa sam je samo guskom počastio. Na to ona da kaj ja mislim, još ju vrijeđam, bla bla. Ja velim pa kad da ti velim kad me napadaš a ne znaš osnove cestovnog prometa. I na to ona meni veli, pazi sad, da kaj ja balavac (wtf, ja imao 35-36 a ona ak je 5 godina starija od mene) prosipam pamet kad se ona tu vozi 20 godina te valjda zna ko je u prednosti. E onda mi je prekipilo te sam bez obzira na mamu u autu izgovorio svašta. Mislim ono, jebeš sve, al ona se 20 godina gura, dovodi ljude u opasnu situaciju i još misli da je u pravu. Pa nije nuklearna fizika prepoznat koja traka nestaje, a koja nastavlja.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F