LOOOOOOL
trgaju lance s vrata
ma da , i prst ti otpile ak ponoci nosis prstenje
jedino ak taj frend zivi u kozari boku , onda moze bit da je tak
Sto se Požege tice , stariji na ovom forumu pamte (a sjecam se da je i na cafe.mobilu bilo)dobar dio pacijenata tj muljatora je dolazio bas iz Pozege , sjecam se da je maltene bio osnovan Požega klan sto se toga tice.
Sto se kupovine mobitela bez racuna/garancije tice , treba biti oprezan.Ja sam nedavno kupio mobitel nazivno gledano "bez icega", a mobitel nov u kutiji?
dobiven uz produzetak pretplate, tcom ima neku semu da na kucnu adresu hpexpresom salje mobitele.
Javio sam se tcomu, prvo su malo komplicirali trazili da dam ime na koje je produzena tcom pretplata (koje ja neznam), na kraju su mi dali kod za otkljucavanje mobitela i rekli da ga naravno pokriva 2godisnje jamstvo.
Da imam ikakav papir , nemam.
Po meni, najvise treba bit oprezan kad netko prodaje sami mobitel bez punjaca , ili ak je noviji s samo s punjacem ,bez iceg drugog.Ono mobitel star 2 mjeseca , a punjac neki neorginalni s ebaya(micro USB, danas su ionak svi isti).
booger
fala na pozivu, ak budem poslovno u Sisku javim se , natovaril bum se bižuterijom od glave do pete pa da vidimo belaja.