Autor Rade0n
Kako si ti to isprobao MSE i po čemu si zaključio da ne valja??
Što se tiče toga da ja trebam raditi neku proceduru da bi maknuo reklame iz Avire i da isto tako trebam raditi proceduru da bi mi se program updejtao kako spada, mogu samo reći - lol.
Ajd super što si mi dao linkove na to, znam i sam googlat znaš, ali uopće nije stvar u tome, stvar je u tome da ja to NE ŽELIM raditi, želim instalirati program koji radi odmah kako spada, a ne da poslije instalacije još 20 min podešavam gluposti.
Pogotovo je to idiotarija nekome ko 2-3 puta tjedno stavlja OS-ove ljudima.
I super što koristiš plaćenu verziju avire, normalno da ćeš ju hvalit na sva zvona kad si dao pare za nju, ali iskreno, nikad mi neće biti jasno plaćanje za neki alat kad se može dobiti besplatna i odlična alternativa tipa MSE pa i neki drugi.
Again, koristim MSE otkad je izašao i nisam do sada imao apsolutno nikakvo smeće na PC-u, a tih par puta kada je nešto pokušalo 'ući' MSE je uredno iskočio.
Tako da, može taj CIS imati ne znam kakve 'slojeve zaštite', mene MSE predobro štiti, ne vidim kako bi se to još moglo poboljašat, možda uz neka dodatna i nepotrebna poštelavanja od pola dana i kompliciranja sa CIS-om, ne hvala, kliknem install na MSE i to je zadnji puta da ga vidim.
Alat koji se nije sposoban sam updejtat (i to još AV) je za mene amaterski, ponavljam, amaterski. (daj uhvati i za ovo screenshot :facepalm: )
I da, ja govorim o free verziji, uopće me ne zanima komercijala i mišljenja sam da je totalno nepotrebno kupovati aviru, kasp. ili eset.
Možda dotični imaju neke prednosti u firmama i umreženim sustavima, to ne znam, ali za jednog običnog korisnika i njegov PC, MSE će obavit posao kao i SVAKI taj za koji si dao pare, ali očito kad platiš za tako nešto onda misliš da si valjda puno bolje zaštićen nego sa free, klasičan placebo.
AV tvrtke zarađuju na paranoičnosti korisnika i njihovom neznanju.
|