Tema: Guild Wars
View Single Post
Staro 18.05.2005., 12:41   #71
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Originally posted by Jozo
WoW izgleda kao jebena djecja slikovnica. Doslovno, kao da citas Spiderman strip.

Mogao bi sada pisati dvije ure... ali WoW je prelagan. Osim naravno instanca i ako ides na onoga plavog zmaja (malo jaci zmaj kada sam ga ja uslikao sa level 22 likom). U GW imas kooperativne misije, u koje mozes ici sam ali ne da nema sanse - gubljenje vremena jer ce te potaracati za sekundu. A osjecaj kada igras sa jos 5 likova i kada je samo jedan njubi najebali ste je nenadjebiv. Ne dao bog da netko slucajno navuce drugu grupu monstera dok se udara po jednoj. Gotovo.
WoW izgleda kao strip? Pa to je njegov stil... u umjetnosti postoje razni stilovi, pa tako i u kompjuterskoj grafici. WoW stil je stripovski stil.

Ali ovo što pričaš za WoW... prelagan? I onda pričaš kako u GW pogineš ako imaš njuba u partyu? I pričaš u WoW u instceima? kak dodješ na lvl 60 WoW je SAMO instancei... Molten Core se može igrati 6 dana!!! pazi, 6 dana ti se instance ne resetira... ljudi igraju Molten Core po 6 sati dnevno i mislim da bi ima 6 dana moglo biti dosta. A i puno prije high-level instancea tebi jedanj njub znači smrt. nas je recimo uspio sve ujebati lvl 60 paladin u Maraudonu.

Na mom serveru još niko nije zaklao ni Ragnarosa, a kamoli Onyxiu... A GW roleplaying dio prodješ prebrzo... jer GW nije igrao o questanju.
Elven je offline   Reply With Quote