Citiraj:
Originally posted by Jozo
WoW izgleda kao jebena djecja slikovnica. Doslovno, kao da citas Spiderman strip.
Mogao bi sada pisati dvije ure... ali WoW je prelagan. Osim naravno instanca i ako ides na onoga plavog zmaja (malo jaci zmaj kada sam ga ja uslikao sa level 22 likom). U GW imas kooperativne misije, u koje mozes ici sam ali ne da nema sanse - gubljenje vremena jer ce te potaracati za sekundu. A osjecaj kada igras sa jos 5 likova i kada je samo jedan njubi najebali ste je nenadjebiv. Ne dao bog da netko slucajno navuce drugu grupu monstera dok se udara po jednoj. Gotovo.
|
WoW izgleda kao strip? Pa to je njegov stil... u umjetnosti postoje razni stilovi, pa tako i u kompjuterskoj grafici. WoW stil je stripovski stil.
Ali ovo što pričaš za WoW... prelagan? I onda pričaš kako u GW pogineš ako imaš njuba u partyu? I pričaš u WoW u instceima? kak dodješ na lvl 60 WoW je SAMO instancei... Molten Core se može igrati 6 dana!!! pazi, 6 dana ti se instance ne resetira... ljudi igraju Molten Core po 6 sati dnevno i mislim da bi ima 6 dana moglo biti dosta. A i puno prije high-level instancea tebi jedanj njub znači smrt. nas je recimo uspio sve ujebati lvl 60 paladin u Maraudonu.
Na mom serveru još niko nije zaklao ni Ragnarosa, a kamoli Onyxiu... A GW roleplaying dio prodješ prebrzo... jer GW nije igrao o questanju.