View Single Post
Staro 30.09.2012., 16:43   #901
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Padavičarima davat kazne zabrane utakmica, ne znam kaj je ovo trebalo cescu, koliko se sječam u arsenalu nije bio takav glumac kao tu...

Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Lplov lik je prvo skršio jednog i onda se zaletio sa đonovima na drugog...
To je više za crveni nego sta su se ova 2 pjetlića jučer malo dotaknuli pa je ispalo kako je...nećemo po tome suditi ligu...
http://www.dailymotion.com/video/xtv...0_fun?start=34

Prvi start je čisto uzimanje lopte, a ako ćeš se na to izvlačit kao prekršaj onda ćemo još dodat da je engleska liga muška, pa je to tim više čisto uzeta lopta.

A drugi start je čisti start na loptu, noga mu ide tako da u zadnjem trenutku ide prema lopti da ju udari (a ne igrača) i nakon što ju udari noga se odbija ovom u nogu. To po nogometnim pravilima ne bi trebao biti niti faul, a to kaj je ovaj stradao je stvar nesreće.

Ako se ne slažeš samnom onda mi objasni po kojim pravilima i kriteriju je to za crveni a onaj start luiza je samo za žuti (a ide isključivo i samo na noge a ne na loptu)?

Onu ruku uopće neću komentirat.

Nećemo po tome sudit ligu ali po statistikama i greškama sudaca, jasno se vidi prema kome su naklonjeni i kome gledaju kroz prste, ne znam (osim MOŽDA HNLa) niti jednu drugu europsku ligu gdje postoji nečiji sudac kako postoji za MU.

Evo par sitnica kaj me bodu u oči:
start ovaj iznad crveni- bio je start na loptu, ni faul nije trebao biti sviran
luiz džonom na noge- žuti
naš dudu- slomljena noga, samo 3 utakmice zabrane
rasizam suareza- 8 utakmica, na riječ evre, nitko drugi nije čuo to
rasizam terryja- 3 utakmice, a čuo je to i pomoćni sudac
.
.
.

E sad, dvostruka pravila, guranje određenih ili?

Glumci iz španjolske su posebna priča, odvratni svi redom, trebalo bi ih se pošteno kaznit da razmisle 2 put prije, krenuvši od barce.

P.S. nemojte zamjerit ako sam neko ime fulao ili brojku

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline