Ovo je kao ono usporedjivanje 6800LE i 9800Pro. E pa nabijem vas na znate sto jer WoW kosta 15€ mjesecno.
Ja sam igrao WoW, i meni je Guild Wars dvije milijarde puta bolji. Prvo kada zaigras GW, a buduci svaki dan posjecujem WoW community site te gledam screen shot dana - WoW izgleda kao jebena djecja slikovnica. Doslovno, kao da citas Spiderman strip.
Mogao bi sada pisati dvije ure... ali WoW je prelagan. Osim naravno instanca i ako ides na onoga plavog zmaja (malo jaci zmaj kada sam ga ja uslikao sa level 22 likom). U GW imas kooperativne misije, u koje mozes ici sam ali ne da nema sanse - gubljenje vremena jer ce te potaracati za sekundu. A osjecaj kada igras sa jos 5 likova i kada je samo jedan njubi najebali ste je nenadjebiv. Ne dao bog da netko slucajno navuce drugu grupu monstera dok se udara po jednoj. Gotovo. A ovi NPC henchmani nisu uopce losi, AI je fantastican. Cak su nekada bolji od ljudi.
Kao sto je netko vec rekao - definitivno jedna od najboljih investicija koje sam ikada napravio. A 300 kn.
Da se razumijemo igrao bih ja i WoW da imam para.