View Single Post
Staro 30.09.2012., 08:05   #1137
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Gle, to je mali rotor i sumnjam čak da bi i šleper mogao uć u njega. Ma bi valjda, al jako polako. I šta da je bio baja s palicom? Da me je zveknuo, ista priča ko i s civilom. I policijska vozila su osigurana te bi mi platili štetu. I nemam ja šta gledat jel rotor drugačiji. Postoje znakovi koje poštuješ u prometu i to je to. Da nema toga, imali bi Vijetnam. Vozim se svaki dan po Zagrebu. Dakle promet s tisućama vozila, stotinama semafora, masom križanja itd. Da se vozim po tvom principu, morao bi krenut na posao dva sata ranije. Ak je zeleno na semaforu, prolazim, pa neću stajat i virit jel bi me neko mogao zveknut. Ak je stop, stajem. A ak neko prođe, jebga, shit happens. Budala je uvijek bilo i bit će. Možda je kod tebe u Crikvi situacija drugačija, baš zato što je mala sredina, praktički bez semafora i s dosta manjim prometom. Al u Zg to jednostavno drugačije funkcionira, čisto zbog gustoće prometa. Da svaka šuša prolazi kroz crveno i stop, mrtvih bi bilo na šlepere. Ajd proleti kroz crveno na križanju Vukovarske i Heinzelove, čeka te mljeveno meso. Zato sam i napisao da se klonim KR i SK tablica po gradu, čisto zato jer dolaze iz manjih sredina te nisu navikli vozit u gustom prometu. Čast iznimkama, naravno.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F