Tema: Guild Wars
View Single Post
Staro 18.05.2005., 11:19   #66
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Druga anegdota je vezana uz Tyr's Hand u Eastern Plaguelands. Farmamo tamo lovu, iteme i exp i mučimo se ja lvl 58 rogue i ona lvl 54 warlock... jebiga, ako nas troje-četvero elita napadne, to je ko instance... poginemo par puta... dolaze dva undeada, mage i warlock i tauren warrior i pomognu nam prvi put.. pullaju oni dalje, mi njima pomognemo, pullamo mi, oni nama... sve u svemu jebena zajebancija još sa korištenjem emote-a. OK, sad će Paske poluditi jer igram na PvE serveru :P

Ode Horda, igramo mi dalje, i zabijemo ih još par, na malo smo healtha i ja vidim dolaze još tri Scarlet warriora s leđa. Mislim si "NE.. jebeni spawn... pa kaj je ovaj Blizz normalan??". Kad ono, Scarleti nas ne napadaju... pređem mišem preko njih, a to je ona ekipa od prije... samo u ljudskom obliku i u Scarlet unifromi, valjda neki prejebeni undercover horde quest... ali feeling je bio neopisiv... feeling olakšanja kad sam vidio da je to samo "prijateljska" Horda )

A što se tiče PvE servera... u većini slučajeva smo prijatelji u questanju, ali se makljamo u raidovima

Iskreno mislim da mi se to i više sviđa, jer na PvP serveru bi izgubili previše živaca... ne možeš uvijek svaki i najbanalniji quest rješavati u full grupi, što bi trebao na lvl 50+ područjima PvP servera.
Elven je offline   Reply With Quote