Tema: Guild Wars
View Single Post
Staro 18.05.2005., 11:13   #65
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Samo dvije anegdote iz WoW i zašto ne bih mogao igrati igru u kojoj je svaki instance quet (ali kao što sam rekao, questovi su u GW-u samo forme radi).

Jučer u Tanarisu tražim locked-boxove za dizanje LP skilla (da dignem na 300 uskoro da mogu otvoriti vrata od Scholo-a ). Vidim pravi chest, sa lootom, pobijem mobove, ali kako sam bio totalno zaokupljen drugim mislima, zaboravim na chest i dodje mi whisper:"Don't forget the chest".
a ja si mislim "u a k.... sad mi je frajer lootao chest...". Vratim se do chesta i vidim frajer tamo stoji i NE loota... lootam ja chest i vidim da je pun... ćopim mana potione i dam mu ih jer je on warlock i kažem "jebote koja si ti legenda, evo ti cijeli chest, tvoj je, zaslužio si ga"... i steknem na taj način novog frenda u igri... još mi kaže da moj nick znači Mali Slap na Danskom )

Nije ni čudno vas ekipa ostavlja usred questa u GW.. ja u WoWu questam ili sa ekipom koju znam iz RL ili guilda ili ovakvim legendama (kakvih sam već par sreo) s kojima bih išao i u srce Molten Corea...
Elven je offline   Reply With Quote