Moji dojmovi o igri i nisu tako pozitivni... mislim iskreno, osjećam se lagano prevaren... ja sam od guild warsa očekivao MMORPG sa hrpetinom questova, odličnom ekipom, epic questovima i opremom i djidja-midjama koje dolaze uz MMORPG...
Ali nisam se dovoljno informirao i kasno sam shvatio da je GW zapravo ništa drugo nego varijanta na temu Magic:The Gatheringa na kompu pomješana sa Dungeon Siegom. MMORPG u kojem završiš questanje za 100-150 sati? Svaki quest je instance? Pa nemate pojma koliki je gušt sretati ljude u questovima, nepoznate ljude... ko priča o nedostatku vukova je jadan i nije se maknuo iz EF u WoW-u. Za zainteresirane, nabacit ću samo dvije anegdote u sljedećem postu.
Drugo, nema 3D teren???? halo?? 21 stoljeće??
Treće, questovanje sa NPC-evima?? Ne želim ljude u partyu dajte mi NPC-a????
Igra ima svoju pozitivnu stranu, a to je ono oko čega se cijela igra i vrti, a to je dueliranje i turniri. I zato je NCsoft u pravu kada kaže da to nije MMORPG nego CORPG...
GW nemojte kupiti ako hoćete questati i zajebavati se, tamo su qeustovi samo forme radi. GW kupujute SAMO zbog speicifčnog načina dueliranja odnosno combata, odnosno nemogućnosti korištenja svih skillova u istom. AMEN