Eto, upravo skoro ostao bez branika, fara i blatobrana. Sreća pa ne vjerujem žmigavcima. Stojim u sporednoj ulici i čekam da prođe auto, koji mi nailazi s lijeve strane. Vidim da pali desni žmigavac i usporava. Reko, skreće, idem ja. Kad ono mauna. Nastavlja dalje ravno i prestrojava se poslije raskršća. Ne znam šta bih rekao.
Pa je*emu, ja bih bio kriv jer sam "izletio" iz sporedne ulice.
Bolje da ne daju žmigavce, kad ih već ne znaju koristiti kako treba.
Moš ti pazit koliko hoćeš. Ali uvijek ima budala na cesti. Prije dvije godine me pokupila ženska u Osijeku, Radićeva/Gundulićeva, dok sam stojao na semaforu. Sreća pa sam blejao okolo, dok sam čekao zeleno, pa sam je vidio. Problem je bio što nisam imao kuda i poderala novi auto od staraca. Soma eura dok si rekao keks. Još htjela pobjeć, pa sam je zaganjao. Izašla je iz auta, a ja bio (šokiran) u autu i skužim da kreće dalje (ugasilo joj se preostalo rikverc svjetlo). Odmah sva 4 i po gasu i stignem pred nju u pol raskršća.
Nisam bio siguran dal da zovem muriju ili ne, jer nije bilo ozlijeđenih, ali sterao sam ju na parking i nazvao starog. Riješilo se to kaskom, a onda njenim osiguranjem (kaskom popravili pa čekali lovu od nje), ali nisam odmah išao doma. Kad mi je sjelo u glavu šta je sve moglo bit, otišao sam na pivcek i tek za 2 sata išao doma (da ne vozim pod ujecajem alkohola).
Poanta priče je da sam ja bio paranoičan na cesti još mjesec/dva, a ona nije ni bonus izgubila (radi u jadranskom pa si sredila).
Prešla je preko suprotnog smjera, trake za lijevo i udarila mene u traci za ravno/desno. Da ju nisam vidio, ubila bi me. Nikakva sankcija.
Zato popi**im na neke ljude. Bolje da je policija iza svakog kurtza i da sve kažnjavaju, ali i "tatine sinove". Ja bih mirnije vozio tada. Ovako stalno moram gledat gdje šta. Pa manje sam pazio devedesetih nego sada. Užas jedna.