View Single Post
Staro 29.09.2012., 17:35   #1118
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Bolje da ni ne daju, jer mi se već jako puno puta dogodilo da stara škola na rotorima daje žmigavce kako su se prije davali i dovede obojicu u nelijepu situaciju. Ili uđu sa žmigavcem pa ne izađu na prvi izlaz.
Na rotorima sa više traka obavezno ali na malim sa jednom bolje ne, eto, takvo iskustvo imam.
Pa žmigavac se i danas na rotoru daje kak se i prije davao. Neposredno prije izlaza daješ žmigu. I ne znam zakaj bi ulazili u rotor sa žmigavcem? Možda misliš na onaj stari zakon da dok se voziš u rotoru imaš upaljen lijevi žmigavac, a prije izlaska daješ desni. Tog više nema.
A na rotoru na Domjanićevoj mi je muž od ženine sestre, Švicarac inače, traume dobio. Došao čovjek kod mene doma i pita me jesmo mi normalni? Ekipa koja piči Petrovom iz smjera zapada u smjeru istoka, u 99,9 % slučajeva ne daje žmigavac pri izlasku. A on jadan išao iz Domjanićeve desno u Petrovu. I čovjek uredno krene pa stane, krene pa stane. Ovi kaj iz rotora idu u istom smjeru, nijedan ne daje žmigu. Aj ti daj gas i skreni desno u Petrovu pošto ovi u rotoru ne daju žmigu (po pravilu bi mogao) pa nek te krkan zvekne pa ti dokazuj da nije žmigu upalio.
Ma na tu seljačiju sam se navikao, al najviše me iritiraju vozači po pruzi. I onda kad dođe do tramvaja, onda ti mahne da ga pustiš ispred sebe. Ni u ludilu.
Nekad si mislim da smo dno prometne kulture, al onda vidim video prometa u Vijetnamu i mislim si, dobro je.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F