Citiraj:
Autor darkydark
Je ekšli ko u zg probao voziti kak se spada? Stati pjesacima na zebru, u nepregledim ulicama prilagodit brzinu uvjetima na cesti itd...
E pa s obzirom da dolazim iz male sredine di je normalno pustat pjesake preko ceste to radim i u zg i naravno nema teoretske sanse da bilo koje zaustavljanje ispred zebre ne prodje bez veoma glasnog zazivanja moje bliže i dalje rodbine od strane nekog krkana u autu iza mene. O pokusavanju sviranja raznih simfonija na trubi automobila ne pricam. Naravno sto skuplji auto u pravilu sve ovo je jos i jace izrazeno. U zg toliko mali broj ljudi postuje prometne propise da je to strasno. A dok kiša padne ili pola milimetra snjega, coece kaos. Ko da nikad niko vozil nije...
Ak MUP-u treba para, nek sjednu na raskrizje savska/vukovarska tolko prolazaka kroz crveno mogu u jedom danu naplatit da je to strasno.
Evo bas jucer idem u kino i neki krkan mi uzima prednost dok sam pokusal skrenuti u podzemnu garazu kaptol centra - fino prica na mobite, paralelno za volanom puši i naravno za kraj vozi u nedozvoljenom smjeru (bmw x5). Naravno nemojmo zaboravit neverbalnu komunikaciju kojom mi je sigurno htio dat do znanja kako me voli i koliko sam divna osoba.
@ D1viry +1
|
Mislim, ima i u Koprivnici par luđaka koji bi fakat trebali ponovno u autoškolu
ali ovo za Zagreb, istina
ali, s obzirom da mi je ono svakodnevnica (student sam), spomenul bi još i križanje Savska - Selska - Jadranski most
kolko ih tam prođe kroz crveno kad ide iz selske za novi zagreb, čoviječe, jednom me tip skoro pokupio (prek crvenog je prelazio) i onda je još izašao van iz auta i počeo se derat na mene i baš kao što si i ti rekao, počeo spominjat bližu i dalju rodbinu