View Single Post
Staro 29.09.2012., 15:43   #1115
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Uredno radim razmak kad vidim krapinske ili sisačke tablice.

sta je najbolje, ja bjezim od SK isto kad se vozam u i iz Zagreba. jer sta jest, vecina SK vlasnika ne zna voziti. ne u smislu da ne znaju dati zmigavac ili okrenuti volan ili prebaciti brzinu, jednostavno po ZGu je meni prirodnije nego kada se vozim po SK. uvijek pozalim kada udem u Sisak jer gubim zivce i samo pizdim.........

inace, u Sisku je isto tako lose sresti KT tablice, ja bjezim od njih. valjda dva od pojma nemam koliko vozaca nisi primjetio na cesti, svi ostali su ili iritantni ili su se skoro zaletili u tebe/nekoga pokraj tebe.

dok sto se tice zebri, istina je sto covjek kaze. to sto ti fanATIk stajes i ocito si purger je ono, iznimka. mislim, i ja kada sam u Zagrebu samo picim, jedino ako je netko bas zakoracio na zebru, onda stajem. ali u Sisku to bas i nikako nije preporucljivo, jer murjaka na svakom raskrscu, na cesti, fuj. pa kocis svakih 50 metara koliko su gradski debili odredili postavit zebre u mom prekrasnom gradu........

cisto da se razmemo, nemam ja nista protiv pjesaka. no imam protiv zebre, pa prva druga pa zebre, pa prva pa druga pa si na sporednoj, pa prva pa zebra, pa prva druga pa zebra....... Sisak je takav cijeli centar. a ono sranje s cim mazu zebru bijele boje bi im nabio u usta, doslovce led kada padne kisa ili snijeg, strasno nesto.
dok u Zagrebu barem imate semafore, pa ili ces ti proci ili onaj pod 90°. i imate vecu guzvu i ko' zna koliko vise vozila od Siska, ali lakse je (barem meni) voziti po Zagrebu nego po Sisku.

Burko je offline   Reply With Quote