View Single Post
Staro 29.09.2012., 15:17   #1113
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor darkydark Pregled postova
Je ekšli ko u zg probao voziti kak se spada? Stati pjesacima na zebru, u nepregledim ulicama prilagodit brzinu uvjetima na cesti itd...

E pa s obzirom da dolazim iz male sredine di je normalno pustat pjesake preko ceste to radim i u zg i naravno nema teoretske sanse da bilo koje zaustavljanje ispred zebre ne prodje bez veoma glasnog zazivanja moje bliže i dalje rodbine od strane nekog krkana u autu iza mene. O pokusavanju sviranja raznih simfonija na trubi automobila ne pricam. Naravno sto skuplji auto u pravilu sve ovo je jos i jace izrazeno. U zg toliko mali broj ljudi postuje prometne propise da je to strasno. A dok kiša padne ili pola milimetra snjega, coece kaos. Ko da nikad niko vozil nije...

Ak MUP-u treba para, nek sjednu na raskrizje savska/vukovarska tolko prolazaka kroz crveno mogu u jedom danu naplatit da je to strasno.

Evo bas jucer idem u kino i neki krkan mi uzima prednost dok sam pokusal skrenuti u podzemnu garazu kaptol centra - fino prica na mobite, paralelno za volanom puši i naravno za kraj vozi u nedozvoljenom smjeru (bmw x5). Naravno nemojmo zaboravit neverbalnu komunikaciju kojom mi je sigurno htio dat do znanja kako me voli i koliko sam divna osoba.

@ D1viry +1
Ne znam kak kod tebe, al ja po Zagrebu uredno stajem pješacima na zebri i nemam iskustva s komentarima od vozača iza sebe. Da ima krkana, ima. Uredno radim razmak kad vidim krapinske ili sisačke tablice. Opekao se par puta pa pušem na hladno. Što ne znači da su domaći zlatni. Vozačima bmw-a je ručica žmigavca dodatna oprema za koju nisu imali para. Da bi murija mogla opravdano namlatit pare, bi, i što je najbolje, masa ljudi bi to pozdravila. Prolasci kroz crveno na savska/vukovarska, vožnja po tramvajskoj pruzi, ne puštanje pješaka na zebri. ne davanje žmigavca pri izlasku iz kružnog toka... Jučer se vozim po Voćarskoj, i rotor na križanju s Grškovićevom i Bijeničkom. Dvoja kola murije iz rotora izlaze na Bijeničku i nijedan žmigavca nije dao. Uzor, nema šta.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F