Citiraj:
Autor buljo
Koliko sati igre imaš?
I sa kojim likovima?
|
sa svim likovima, prešo na normal, upravo sad krećem s barbarom na night mare. jedno 100 sati igre mi je trebalo, za preć sa svim likovima na normal težini. s barbarom začuđujuće najviše, 27 sati, a s jednim WD 16 sati. s time da mi WD daje duplo veći damage nego barbar, ono bio sam u šoku i nisam vjerovo da je to moguće kad sam prešo act 3 WD davo 580 damage, do kraja acta 4 došo do 690.

on mi je najjači po pitanju štete, wizard ga sljedi, iako sam dojma da sam lakše igru prešo s monkom nego s njime, iako monk daje 380 damage na kraju igre, baš sam sprašio diabla s njime. i dhunter mi je bio isto ok, a najgori mi je barbar na normal težini s njim sam probio led. živo me zanima, dal će se odnos snaga promjenit nakon night mare težine, jedno sam siguran barb će mi na ovoj night mare težini postat sigurno dosta jači i dosta ću lakše s njime igrat.
nego da vas pitam, u video opcijama šta da stavim max foreground FPS i max background FPS? ja sam te dvije opcije isključio, jel mi treba to ili? ako treba, na koliko da stavim fpsa jedno i drugo.