Citiraj:
Autor poker
sa ovim patchom su totalno zasrali igru ako postaviš grafiku na improved sve bliješti i po meni ta njihova priča oko poboljšanja fizike je goli kujac.Tech tree je puno lošiji nego prije što se tiće preglednosti.Padanje s litice i utapljanje u vodi su tako-tako vidjet ćemo kad budemo malo više odigrali. S pzkw4 koji je bio moneymaker (dobra kupola i top)sada je postao sranje slabija kupola i top veće brzina i okret kupole tako da sad stvarno ne znam koji od nižih tier kod njemaca je sad moneymaker:
Kako mi se čini ovo ide u smjeru samo da plačaš premium tenkove i account da bi mogao igrati kako tako da sve šljaka na mislim davati lovu za to i kako mi se za sad čini mislim ako ne naprave neke izmjene bit će total uninstall igre odjebite glupi rusi .
Prognoziram smanjenje igrača za cca 50% a reklama kaže total free game -moj kurac free
|
Pa kad sam prvi put vidio novu grafiku, rekoh wtf? Svijetli ko povrsina sunca, boje izblijedjene do zalosti. I nema nacina za dobit mapu sume il pustinje kako treba nego izgleda ko da si gamu nabio na +20.
Glede fizike, govorili oni od driftanju tenka i skokovima i svim tim pizdarijama. Drift nisam vidio, skokove vidim non stop kad na pocetku runde neko sa boljim tenkom dobije ideju da presjece put i skoci sa litice u mp3 i pogine. Artie ide u rikverc i upadne u vodu...mrtav.
Pola runde places sta su napravili od igre a pola se smijes debilima. 3 batchata se zalete ravno, tj, dva prate prvog idiota, prvi u vodu i postane podmornica a druga dva odma za njim. 30 sekundi igre i vec smo popusili 3 batchata...naravno da se to nikada ne dogodi protivnickoj strani.
Novi techtree....pa jebem retardiranu mater onom ko je to smislio, nepregledno, ocajno, pojma nemam sta sam istrazio, sta nisam, sta imam kupljeno a sta nemam od opreme za tenk. Strah me kliknit na nesto da ne potrosim exp zakurac.
Rebalans artija, Obj. 212, ubijem 4 tenka, napravim oko 7.5k dmga, samog e100 sam spalio za 2k jednim udarcem (pitaj boga kako, jer inace radim max 300-450dmga) jos prezivim rundu, jos pobjedimo i ja odem u minus sa lovom...tj, municija me odvela u bankrot. WTF.
Artie radi manje dmga, manje zaradjuje i kosta cca 30% vise nego prije za popravak.
Glede sredjivanja hitboxa, da tenkovi vise dingaju. Dingaju moj kurac, sve zivo prolazi, sa E50 na cca 450m sam busio E75 u front plate, u bok sa cca 30° sta nema shanse da prodje da gadjam loltraktora.
Imam osjecaj da su puno toga ujebali sa ovim engineom i novim rebalansom.