Citiraj:
Autor Ag008
Sve je to trivijalno. Tako se i ponudom/rezervacijom može smatrati onaj katalog od Konzuma koji dođe na vrata i u kojemu je Milka od lješnjaka 5kn a nema je u prodavaonici.
I Bonbon primjera radi je prodavao sve mobitele za 30% niže, mogli ste popuniti obrazac za Iphone od 2800kn i sve te dobijete mail da su sve prodali iako sljedeći dan, sekundu nakon što je akcija završila je bilo na stanju 100 komada.
Znate li vi u kakvoj državi živimo, u kojoj tvrtka ima 100 prijava na inspekciji, mjesecima se ne isplaćuju plaće, nitko za ništa ne odgovra... da ćete uspijeti na kraju dobiti ipad?
Tu je naiva. Jednom sam se slično i obratio DI te sam nakon dva tjedna dobio odgovor da ne postoje elementi za prijavu budući da je trgovina vratila novac. (iako je vratila tek kada ih je inspektorat kontaktirao) a vama već su vratili novac ili će vam vratiti.
Da su toliko loši ne bi im jedan od parneta bio i Cinestar koji nudi jeftine kino ulaznice.
A ovo iznad bez potpisa može biti kleveta i ružno je pisati nešto tako bez potpisa.
|
Ak će vratit novac nek vrate. Al mi nije jasno zasto bacas toliki hejt..