View Single Post
Staro 28.09.2012., 16:26   #2017
ToroRosso
Premium
Moj komp

ToroRosso's Avatar

Datum registracije: Jan 2012
Poštovani,

Početkom rujna 2009. godine prilikom Vaše izgradnje nove centrale u Žitnjak Bogdanima korisnicima drugih operatera na tom području brzina interneta je pala od 50 pa sve do 90% ovisno o kojem paketu je bila riječ. Do tada sam imao brzinu od 5-6 Mbps na operateru Amis Telekom no nakon izgradnje nove centrale u Bogdanima brzina mi je pala prvotno na 2 Mbps da bi danas, 3 godine nakon izgradnje Vaše centrale iznosila mizernih 0,3 Mbps. Također znam da Amis i ostali operateri nisu htjeli sufinancirati projekt izgradnje nove centrale pa su njihovi korisnici ostali na staroj centrali, no to nije razlog da tim korisnicima smanjite kvalitetu pružanja usluge koju su dotad imali kod tih operatera. Moje pitanje je sljedeće: Pošto nisam u financijskim mogućnostima priuštiti si usluge Vašeg operatera zanima me možete li me priključiti na centralu u Bogdanima ukoliko se odlučim prebaciti na Vašeg operatera za uslugu Telefon+MAXadsl bez ugovorne obveze? Pojašnjeno bi to izgledalo ovako. Sa Amis telekoma pređem na T-Com, Vama platim 625 kuna za telefonski priključak bez ugovorne obveze. Zatim kada me prebacite na centralu u Žitnjak Bogdanima raskinem ugovor sa Vama i vratim se na Amis Telekom s time da ostanem na centrali u Bogdanima.

Hvala unaprijed na odgovoru.

Lijep pozdrav.

Jel bi moglo ovo proć?

..očajan sam više
ToroRosso je offline   Reply With Quote