Tema: Megapopust?
View Single Post
Staro 28.09.2012., 15:02   #118
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ja sam imao sličnu situaciju sa jednom web trgovinom. Naime, oni su neka msan web trgovina, i cijene dobivaju od njih automatski preko softwera. I tak surfam i vidim cijenu od 419 kn za 120GB SSD, u to vrijeme su bili preko 900 kn.
Razmišljam o tome da je greška, ali pošto su znali imati takve neke sulude akcije (tipa intel 520 240GB po 500 kn ) uplatim ja pare za 10 diskova i još 7 uzmem pouzecem.
Naruđbe su prošle, i dobio sam racun i potvrdu da je placeno. Ali sljedeci dan se javio kolega iz te trgovine, i rekao je da se radi o greški i da diskove nemaju. Zatim sam mu porucio da to nije zakonito poslovanje, i on se je slozio i potvrdio da sam upravu, jer racun je jedna vrsta ugovora. Diskove sam uredno dobio po "krivoj" nižoj cijeni...doduše, morao sam cekati drugu pošiljku, ali ne dugo.

U ovom slucaju, ne bih se mješao, ali mišljenja sam da ste upravu, i da po placenoj ponudi imate ugovor s trgovinom. U slučaju raskida ugovora, oni su duzni neke penale platiti vama, točno ne znam, ne sjecam se više. Alfa za sigurno o tome.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote