View Single Post
Staro 28.09.2012., 10:02   #813
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
To je vjerojatno najstrašniji dio update-a. Obećavali su bolju grafiku i povećanje fps-a.
Jedan ogroman dio igrača, posebno iz istočne Europe, igra na low end računalima ili laptopima.
Ništa strašno za nas, imho, jer takvi će ostati na "staroj" grafici ili ići na upgrade sustava a to jamči manje "club10-15fps member-a" koji remete gameplay ( s vremenom se lako prepozna takve, baš kao i "visokopingaše"). Ide mi na živce ako je moj igrač, a i nije mi neki gušt srediti ga niti kao protivnika.
A takvi ionako ne plaćaju acc. (većinom), i isto tako su (dijelom) klinci koji se nerijetko upuste u kojekakve p*darije (teamkill, spam...) tako da se WG-u živo * za njih, pool igrača je i više nego dovoljan (za sada).
Freemiumima odzvanja polako, ali to i jeste smisao svega (čitaj: biti će više reda na bojištu).

Ja bih samo volio kada bi se limitiralo freemiume do određenog tier-a, (probaj-vidi-plati/ne plati), a viši tier-i da budu rezervirani isključivo za plaćene acc.
Nhf svim freemiumima, ima vas itekako odličnih i poštenih igrača sa kojima je pravi gušt igrati, ali...gotovo sav nered na bojištu dolazi od igrača nižeg tier-a i sa free acc., to je činjenica.
  Reply With Quote