Citiraj:
Autor Nybelung
To je vjerojatno najstrašniji dio update-a. Obećavali su bolju grafiku i povećanje fps-a.
Jedan ogroman dio igrača, posebno iz istočne Europe, igra na low end računalima ili laptopima.
|
Ništa strašno za nas, imho, jer takvi će ostati na "staroj" grafici ili ići na upgrade sustava a to jamči manje "club10-15fps member-a" koji remete gameplay ( s vremenom se lako prepozna takve, baš kao i "visokopingaše"). Ide mi na živce ako je moj igrač, a i nije mi neki gušt srediti ga niti kao protivnika.
A takvi ionako ne plaćaju acc. (većinom), i isto tako su (dijelom) klinci koji se nerijetko upuste u kojekakve p*darije (teamkill, spam...) tako da se WG-u živo * za njih, pool igrača je i više nego dovoljan (za sada).
Freemiumima odzvanja polako, ali to i jeste smisao svega (čitaj: biti će više reda na bojištu).
Ja bih samo volio kada bi se limitiralo freemiume do određenog tier-a, (probaj-vidi-plati/ne plati), a viši tier-i da budu rezervirani isključivo za plaćene acc.
Nhf svim freemiumima, ima vas itekako odličnih i poštenih igrača sa kojima je pravi gušt igrati, ali...gotovo sav nered na bojištu dolazi od igrača nižeg tier-a i sa free acc., to je činjenica.