Yay!

Evo skinuo i odigrao par partija i napokon patch za koji mogu reći da mi se sviđa

Grafički dio i meniji su puno atraktivniji, opcija koje čovjeka vesele (zastave zemalja na kupoli i sl.

) koliko hoćeš (i platiš, ofc), in-game statistika sada ima puno više smisla i biti će neusporedivo lakše početnicima da shvate i prate kako se i šta nagrađuje kroz xp income poslije svake bitke...
Ima i loši(ji)h stvari, ali daleko manje nego u prijašnjim verzijama, imho... akio izuzmemo činjenicu da je većina freemiuma stjerana u kut poradi masivnoga pada u prihodima na višim tier-ima (uglavnom).
Malo treba navikavanja (opet) na novu situaciju (najgore su mi ove "skoro-pa-iste" mape, malo-malo pa zabasam u ćorsokak

), bloom je malo iritantan (ali se dade srediti), i što je najvažnije, možeš sam odabrati stare ili nove grafičke postavke u meniju, tako da ne gubiš ništa.
Fps je pao dodatno za cca 10-20%, ovisno o mapi i situaciji (sve na max.), ali ništa strašno.
Još samo da dopuste odabir vrste bitke (da nije sve i dalje na random principu), i...to je to.