Citiraj:
Autor mamutarka
jesam, al 10 nije za nikog
negdje ću iograt na 5-6..
@magarac
to je na PTR, nije još ofišl, bit će u 1.0.5
|
Ja sam malo isprobavao i za mene se trenutno MD5 na Act1 cini kao optimalna opcija.
Budem jos isprobavao.
Kako igram tank barba (
http://eu.battle.net/d3/en/profile/M.../hero/14919148) ubijanje Elite packa zna potrajati jer fakat imaju gomilu HP.
A i puno je uzbudljivije jer nije da mogu random clickat tipke i pokupiti loot nego se ipak malo treba potruditi.
Budem probao i Act3 sa MD5, ali brijem da bi to vec moglo biti pretesko.
BTW, koliko sam skuzio sad ce loot level biti vezan za level moba koji ga dropa. Da li bi to moglo znaciti da bi Act4 napokon bio isplativ za farmat jer pretpostavljam da su tamo mobovi najveceg levela?
Inace, koliko sam vidio ispada da svaki MD level dize MF za 25% i EXP za 12%.
Fakat odlicno jer igranje na MD5 dodaje 125% MF i 60% EXP, pa ako je netko dobro gearan moze se fino dropova i EXP nahvatati.
Sa MD5 prvi trash mob kojeg sam ubio (ona gomila mobova u Leoric Manoru) je dropao Legendary amulet. Zuti itemi koji su dropali su svi bili iLv61-63, a i rollovi statsa na njima su bolji nego sada na live (vjerovatno i vezano za dignuti MF). Osim toga Legendary nisam dobio niti jedan uber zuti (ali nisam niti pretjerano dugo igrao), ali su svejedno osjetno bolji nego ovi sada na live.