View Single Post
Staro 28.09.2012., 03:24   #163
vision19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
Prvo i osnovno smatram da je dužnost svakog muškarca ovdje na forumu i u RH pratiti repku kao svetinju i . Ma tko bio izbornik, ma tko bio pozvan iz ovog ili onog interesa. U zadnjih mjesec dana se digla hajka oko Radoševića, sad oko Sammira. Priča je identična osim u jednom detalju, a to je da je Sammir 'bolji' igrač. Sad to netko može opovrgavati ovime ili onim ali statistika je jasna, mali Radošević će sigurno biti dobar igrač ali izbaciti jednog Rakitića koji je igrač koji igra protiv Reala (nadam se i sutra protiv Barce) i umjesto njega staviti dečka koji ima više godina nego utakmica u HNL-u je smiješno i sarkastično. Sammir je bar okusio tu čar igranja 'velikih tekmi', pri tome ne mislim naravno na HNL.

Štimca mislim da ne treba komentirati, ono što je vodio Cibaliu i što sad peče zanat na svetinji je naša interna sramota i s time se moramo nositi kako god znamo. Svima je isti cilj, Brazil 2014 i oko toga nema rasprave ako se mene pita.

Zaključno, od Sammira i Radoša ima boljih i iskusnijih igrača i njih treba pozivati u reprezentaciju. Uopće ne kužim kako Sammir može kraj Kranjčara igrati..