Tema: Torchlight 2
View Single Post
Staro 28.09.2012., 00:03   #126
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
ne znam...sve je ovo meni malo čudno..previše pada tog loota, dosta je lagano,
nema onu "blizzardovu" žicu koja te prikuje za monitor..
ne flejmam samo kažem. Igra je dobra, al, ne mogu stavit prst, nešto ovdje fali
Kako je netko ispod rekao, ako ti je prelako, idi na veći difficulty. Na veteranu u actu 3 će tobom brisati pod, da ne govorimo o pravom endgameu (New Game+ ili Mapworks - tu imamo 2 različita endgamea na odabir). Sve to postaje eksponencijalno teže na Eliteu, tako da challengea ne nedostaje.
"Ona" blizzardova žica iz D2 nakon nekog vremena nestaje u D3, dok jednom SVE exploraš kao neki neki i digneš sve na level 60, sa trenutnim endgameom je igra premonotona, svodi se na endless farm jednih te istih lokacija u tančinu jednakih lokacija, gdje je jedina razlika gdje se spawnaju chestovi ili vaze.
U D2 je ipak bio raznolikiji, baš zbog slučajnog generiranja svega živoga. A bome je i više dobroga loota palo u puno manje vremena (Pa mogao si sigon skupiti ako si htio samo tako), ovdje je zbog AH-a to onemogućeno...

Citiraj:
Autor picajzlaaa Pregled postova
A ćuj, dvije slične a različite igre Nitko ne kaže da se mora svima sviđati.. Meni je jednostavno drugačija od Diabla, a što se tiće loota...da, u TL2 pada daleko više korisnog loota (osobno to ne vidim kao minus), super je da dosta toga možeš iskoristiti i ustvari ti se stalno otvaraju nove mogućnosti za neki novi build što je meni najveći plus... ali da stalno pada uber loot... evo neka se javi netko ovdje kome je pao legendary?
Što se tiće Diabla i loota, reći ću samo RMAH, inflacija i no comment
Više manje slažem se s ovime gore. Previše uniquea? Transmuteati ih u još bolji, sky is the limit, dok u D3 je dubina džepa...
Jedva čekam i mod support, kad izbace Steam Workshop support igra će biti floodana free dodatnim contentom svih vrsta

Još ćemo vidjeti što će napraviti Blizzardovci, do onda peglamo Torchlight
potemkin.hr je offline   Reply With Quote