Citiraj:
Autor jopis
OMG i milijun smajlića su spike klinca od 14-15 godina.
Ako s takvim imamo posla, strašno...
S jednom rukom je mobitel od 4" (xperia P, koja je za tvoj mobitel spejs šatl), savršeno upotrebljiv. A nije jedini 4" mobitel u vipovoj ponudi 
Htc wildfire je jedan tako odvratno loš i spor mobitel da me još dan danas duša boli za potrošenih 600kn prije 2 godine za njega. Sreća pa imam kome razdijelit te poluproizvode i ne zamarat se s njima osim povremenim flashanjem novog rom-a i sl. zahebancija. Galaxy mini 2 je koma također, ali eto, nekom kome je to prvi android je ok, ali meni je užas, ne znam jel gora škripava plastičetina, sporost u radu u bilo čemu ili ona kamera iz 2005e...
Ponuda u Vipu je na razini ponuda tmobile-a i teletine, loša, ali ništa gora i ništa bolja, jer su loša sva 3 operatera po tom pitanju...
|
Galaxy mini 2 je sve samo ne spor. Sasvim normalno reproducira video i surfanje radi skroz ok, baš kao i na mom Legendu. Jedini razlog zašto želim uzeti nešto novo je novi Android 4.0 ili noviji.
Xperia P ima nerealnu cijenu na pretplati i totalno je neisplativa za uzet kao i skoro svi Sony uređaji. Ako već potpišem nekome na 2 godine hoću dobar deal i mob mi je prije svega alat za ubijanje dosade, a ne za vodit ga na 402 Street Race. Custom ROM i ostale igrarije me uopće ne zanimaju. Ne kupujem mob da bi čačkao po njemu i gubio vrijeme na takve nebitne tričarije. Za to imam komp.
P.S. Ne razumijem iz čije guzice izvlačiš onakve debilne zaključke o tome tko (u grupu se grupirat...) koristi smaliće ili kratice, jer svijet nije crno bijel i ne funkcionira onako kako si ti zabrijao. Sorry, ali nemam 14 godina, no tvoje ponašanje (ja sam baja koji druge trpa u ladice) sugerira da si očito baš ti taj koji je zapeo u pubertetu. Tužan si.
Citiraj:
Autor tutix
@The Man: pogledaj si HTC One V, u ruci. 3.7" i pristojna kvaliteta izrade. Problem je što je taj mobitel daleko precijenjen za to šta nudi, a i slabi su popusti u T-Mobileu.
|
Gledao sam ga, ali kao što si i sam rekao, na pretplatu je neisplativ. Eventualno mi je opcija uzeti One S i prodat ga, pa onda kupit One V ili nešto slično njemu. Po meni je i dual core u mobitelu besmisleno preseravanje. Ne patim na specifikacije i ostali marketinški bullshit.